Serie A

Albo d’oro

2016-2017
2015-2016
2014-2015
2013-2014
2012-2013
2011-2012
2010-2011
2009-2010
2008-2009
2007-2008
2006-2007
2005-2006
2003-2004
2002-2003
2001-2002
2000-2001
1999-2000
1998-1999
1997-1998
1996-1997
1995-1996
1994-1995
1993-1994
1992-1993
1991-1992
1990-1991
1989-1990
1988-1989
1987-1988
1986-1987
1985-1986
1984-1985
1983-1984
1982-1983
1981-1982
1980-1981
1979-1980
1978-1979
1977-1978
1976-1977
1975-1976
1974-1975
1973-1974
1972-1973
1971-1972
1970-1971
1969-1970
1968-1969
1967-1968
1966-1967
1965-1966
1964-1965
1963-1964
1962-1963
1961-1962
1960-1961
1959-1960
1958-1959
1957-1958
1956-1957
1955-1956
1954-1955
1953-1954
1952-1953
1951-1952
1950-1951
1949-1950
1948-1949
1947-1948
1946-1947
1945-1946
1942-1943
1941-1942
1940-1941
1939-1940
1938-1939
1937-1938
1936-1937
1935-1936
1934-1935
1933-1934
1932-1933
1931-1932
1930-1931
1929-1930
1928-1929
1927-1928
1925-1926
1924-1925
1923-1924
1922-1923
1921-1922
1921-1922
1920-1921
1919-1920
1914-1915
1913-1914
1912-1913
1911-1912
1910-1911